FAQ - svar på spørgsmål om SEO Monitor

Nedenfor finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om Waimea SEO Monitor. Hvis du har andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.

1. Hvorfor er SEO Monitor helt gratis?

Det er af den simple årsag, at vi ønsker mange flere website-ejere får en bedre indsigt i, hvor synlige de er i søgemaskiner, hvem deres faktiske konkurrenter er og hvor godt de klarer sig i forhold til dem. 

Vi tror på, at hvis vi kan hjælpe med, at skabe større indsigt og gennemsigtighed i markedet, så vil det også give en større tillid til både os, og andre dygtige rådgivere. 

2. Hvor får i jeres data fra?

Vi får vores data fra flere forskellige kilder, og med tiden kan disse skifter. Med Waimea SEO Monitor behøver du dog ikke spekulere på, hvilke datakilder vi anvender og hvordan de vægtes i analyserne. Vi sørger for løbende at vedligeholde og normaliserer data over tid, så du kan følge udviklingen korrekt. 

P.t. får vi bl.a. vores data fra Majestic SEO, der er verdens største linkdatabase, og de søgemaskiner der overvågnes. Ranking data indsamles via IP i det land du har valgt at overvåge (p.t. er kun Danmark og USA tilgængelig) med en annonymiseret browser, for at få et så neutralt resultat som muligt. 

3. Hvordan måler i rankings?

I modsætning til mange andre tools til monitorering af søgemaskine-rankings, så indsamler vi, altid dine ranking-data via en annonymiseret computer i det land du har valgt, uden eksisterende cookies og historik. Det giver det mest neutrale resultat. 

Det er nemlig ikke nok bare at bruge den lokale version af f.eks. Google, med lokale sprogindstillinger. Hvis man søger fra en computer (IP-adresse) i et andet land, så er det ikke sikkert resultaterne er de samme.

Du kan dog stadig godt opleve, at de rankings vi rapporterer er en lille smule forskellige fra dem du selv ser. Det kan skyldes at du selv er logget ind på f.eks. Google, at Google har sat en cookie på din maskine, eller på anden måde kan identificere din søgehistorik og derfor prøver at tilpasse resultaterne. Det kan også bare skyldes den randomisering, som også finder sted.

Men, alt i alt, er de rankings vi indsamler de mest nøjagtige du får på markedet og et udtryk for den typiske ranking de fleste folk vil se. 

4. Kan jeg få udvidet overvågningen af mit website med flere keywords og konkurrenter?

Vi kan desværre ikke tilbude, at udvide din konto med flere keywords eller konkurrenter udover den standard der stilles helt gratis til rådighed. 

Den eneste undtagelse er, de faste kunder vi har i Waimea Digital's rådgivningsvirksomhed. Når det er nødvendigt udvider vi overvågningen med flere keywords og konkurrenter for vores egne kunder. Men vi kan desværre ikke tilbyde det til alle andre.  

5. Kan jeg overvåge ligeså mange websites jeg vil?

Ja, i princippet kan du tilføje overvågning af ligeså mange forskellige websites du ønsker med din konto på Waimea SEO Monitor. Vi forbeholder os dog retten til, at begrænse antallet for enkelte brugere, hvis vi finder det nødvendigt. 

6. Må jeg bruge SEO Monitor, hvis jeg er en konkurrent til Waimea Digital?

Ja, alle må bruge SEO Monitor - også vores konkurrenter. Vi mener det gavner hele branchen med en god og objektiv måling af dine, eller dine kunders, synlighed i søgemaskinerne. Du skal dog være opmærksom på betingelserne for brug af SEO Monitor med hensyn til loyal reference, hvis du offentligør rapporter.  

7. Hvilken support får jeg med en konto på SEO Monitor?

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du oplever tekniske fejl i systemet. Du kan skrive til os på monitor@waimea.dk.

Derudover tilbyder vi hjælp, rådgivning og praktisk assistance - både direkte i forhold til SEO Monitor og med al anden markedsføring i søgemaskiner. Kontakt en af vores dygtige rådgivere på: 70 22 80 82, eller email på info@waimea.dk og få en uforpligtende snak om dine behov. Så kan vi skrue et godt tilbud sammen til dig

8. Hvor kan jeg læse de detaljerede betingelser for brugen af Waimea SEO Monitor?

Du finder betingelserne for brug af Waimea SEO Monitor her.

preloaded image